TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

Önbizalomerősítő bátorságmese varázsdobozzal (7.500 Ft)

A gyermekek is kerülhetnek olyan helyzetbe, amikor jól jönne egy kis önbizalom és bátorság. Ilyen lehet egy orvosi vizsgálat vagy az óvodakezdés. Ezzel a varázslatos kis történettel pár pillanat alatt bátorságot szerezhetnek, amihez nem kell mást tenni, mint végrehajtani a varázskönyvben található utasításokat. A hangosmese mellé egy különleges varázsdoboz is jár, ami tartalmazza azokat az apró kincseket, amelyek a varázslathoz szükségesek. A doboz belsejében egy tükör található, ami segíti a gyermek önbizalmának erősítését.

(A termék nem játékszer, használata kizárólag felnőtt felügyelete mellett ajánlott. Javasolt életkor: 3 éves kortól.)

 „A bátorságmese születésének egy személyes története van. Testvérpárként egymás gyermekeivel is nagyon szoros kapcsolatot ápolunk. Amikor elérkezett az idő, hogy Anita nagyobbik fia elkezdje az óvodát, együtt izgultam velük végig a kezdeti nehézségeket. Szerettem volna valahogy könnyebbé tenni számukra ezt az időszakot, ekkor született meg a fejemben egy gondolat, hogy segítségül hívom a meséket. Rövid időn belül elkészült a varázsdoboz és mellé egy kis történet, aminek segítségével anya és kisfia is bátorságot szerezhetett. Egy-egy nehéz reggelen a varázslatot együtt hajtották végre, mielőtt útnak indultak volna az óvodába. Unokaöcsém talán enélkül is belerázódott volna a dolgos mindennapokba, de hiszem azt, hogy ezzel hozzájárultam a korai önbizalomerősítéshez. Amikor pedig megláttam róla a titokban elkészített felvételt, ahogyan ismétli a „varázsigét” könny szökött a szemembe. Igazán megható pillanat volt látni őt ahogy koncentrál és valóban hisz a varázslat erejében. Ekkor tudatosult bennem, hogy bárcsak a mi generációnk is ilyen kis korban találkozhatott volna az önbizalomerősítés fontosságával.” (Fekete Tímea)

 

 

Léleksimogató hangosmese édesanyáknak + megerősítő gondolatok (6.000 Ft)

Egy nő életében a legmeghatározóbb pillanat, amikor megfogan a gyermeke és ezzel egy különleges utazás veszi kezdetét. Testileg és lelkileg is megváltozik, addig talán ismeretlen érzések kerítik hatalmába. Ettől a pillanattól kezdve szinte minden gondolata a gyermeke körül forog. Viszont az idő múlása nehéz érzésekkel töltheti el szívét és legfőbb vágya, hogy minden pillanatot az emlékezetébe zárjon. Erről az utazásról, valamint az anya és gyermeke között lévő különleges kapcsolatról szól a mi mesés történetünk, mely remek ajándék lehet minden édesanya számára. A mesét hanganyag formájában adjuk át, ami mellé választható egy pihentető megerősítő gondolatokat tartalmazó hanganyag is. A történet célja, hogy kikapcsolja az anyákban lévő folytonos tökéletességre törekvést és a megerősítő gondolatok segítségével rövid idő alatt feltöltődjenek.

„Mióta anyává váltunk valahogy még jobban repül az idő. Szeretnénk minden pillanatot megélni és örökre az emlékezetünkbe zárni, de sokszor azt érezzük, hogy csak rohannak a percek és szinte fel sem fogunk mindent. Ezért született meg bennünk a gondolat, hogy készítünk egy édesanyáknak szóló léleksimogató mesét is, aminek írása közben többször meghatódtunk és újra átéltük az anyaság nehéz, de mégis gyönyörű pillanatait.”(Fekete Tímea)

 

Pihentető megerősítő gondolatok édesanyáknak (3.000Ft)

Édesanyaként talán még nagyobb szükségünk van az elismerő szavakra, melyek segíthetnek a nehezebb időszakokat átvészelni, legyen az a dackorszak megpróbáltatásai vagy az első gyermek megszületése utáni bizonytalan helyzetek megélése. A környezetünk ugyan igyekszik segíteni nekünk, de lehet, hogy mégsem tudnak igazán megérteni bennünket, azt érezzük, hogy egyedül vagyunk az érzéseinkkel. Hanganyagaink ebben próbálnak segítséget nyújtani. Ha a témakörök közül nem találtad meg a számodra aktuálisat, akkor írd meg nekünk, hogy melyik az az élethelyzet, ami most számodra nehézséget okoz, mi pedig ahhoz igazítottan összeállítjuk a te egyedi hanganyagodat, hogy sose érezd magad egyedül.

Választható témakörök:

  • Megerősítő gondolatok elsőszülött babához
  • Megerősítő gondolatok dackorszak idejére
  • Megerősítő gondolatok, ha már kirepült a gyermeked
  • Megerősítő gondolatok édesanyáknak (általánosságban)

„Amikor nővéremnek megszületett a kisfia szerettem volna lelkileg is a támasza lenni. Tudtam azt, hogy milyen sok kétely fordul meg anyaként az ember fejében, én is mennyi mindenen aggódtam, idegeskedtem, sokszor jól estek volna a bíztató szavak a mindennapokban. Éppen ezért elkészítettem számára egy hanganyagot, mely pozitív megerősítéseket tartalmaz, így egy fárasztó nap után vagy egy nehezebb időszakban a támaszunk tud lenni. Reméljük, hogy sok édesanyának segítséget fog nyújtani.” (Fekete Anita)

 

Minicsoda mondókagyűjtemény (4.500 Ft)

Összegyűjtöttük és kategorizáltuk az általunk legkedvesebbnek tartott klasszikus mondókákat, melyet egy spirálozott, laminált füzetben adunk át, így hosszú ideig bírni fogja a sok-sok lapozgatást. A könyvben megtalálható 60 mondóka instrukciókat is tartalmaz, ami segítséget jelent, hogyan tegyük színesebbé a közös olvasgatást. Az oldalakon hat darab személyes képet tudunk elhelyezni, ami még kedvesebbé teszi a mondókázást. Személyes tapasztalatunk az, hogy gyermekeinknek a sok mesekönyv közül ez az egyik kedvence, hiszen mondókázás közben örömmel fedezi fel saját magát az oldalakon.

„Már egészen kicsi korunktól a mindennapjaink része volt a közös mondókázás, éneklés. Szüleink és nagyszüleink ezekkel színesítették a mindennapjainkat, a közös főzéseket, játszásokat, autóutakat, kirándulásokat. Kisgyermeknevelőként ez a repertoár pedig tovább bővült. A bölcsődében is előszeretettel adtam tovább a gyermekeknek ezeket a mondókákat. Azonban ami nekem természetes volt, az másnak nem az, így karácsonyi ajándékként elkészítettem az unokaöcsémnek az általam ismert mondókákból ezt a gyűjteményt, mely tematikusan van rendezve és a saját képeivel van színesítve. Azóta már az ő mindennapjai részévé is vált. Majd, amikor a barátnőmnek is megszületett a kislánya, egy beszélgetés során felvetődött, hogy alig emlékszik a gyerekkori mondókákra és sokat nem is ismer. Rögtön elkészítettem nekik is a saját példányukat. Szeretnénk, ha minél több édesanyának segítséget nyújthatna ez a könyv.” (Fekete Anita)

 

A kis fenyő története (3.000Ft)

Kedves karácsonyi verses mese egy fenyőről, akinek minden vágya, hogy egyszer karácsonyfa legyen. Az általunk írt történet segít az ünnepre hangolódásban és hitet ad, hogy az álmok valóra válhatnak, ha igazán kitartóan hiszünk benne. Spirálozott, laminált füzetként adjuk át, így hosszú ideig bírni fogja a sok-sok lapozgatást.

„Amikor megálmodtuk a Minicsodát a terveink között szerepelt egy saját mesekönyv elkészítése. Megírtuk a szöveget, kész lett a grafika, majd hosszas tanácskozás, próbálgatás után megszületett a mi első könyvünk, melyre nagyon büszkék vagyunk. A főszereplőhöz hasonlóan mi is hiszünk az álmunkban és soha nem fogjuk feladni, ez biztos!” (Fekete Tímea)

 

Rendelés menete:

Rendelni a minicsoda@gmail.com email címre küldött üzenetben vagy messengeren lehetséges. Mivel a termékeink többsége személyre szabott, így előre utalást követően kezdjük csak el a gyártását. Az utaláshoz szükséges adatokat válasz emailben fogjuk küldeni.

Egyes termékeink személyre szabhatóságához szükség lesz egy adatlap kitöltésére, valamint a még szívhez szólóbb ajándék érdekében fényképek is csatolhatók, melyeket bizalmasan kezelünk és csakis a rendelt termékhez használunk fel, ezt követően nem őrizzük meg. Ehhez a megrendelő az adatlap kitöltésekor nyilatkozatot tesz, hogy önként küldi el nekünk, valamint megbíz minket azzal, hogy az elkészítendő termékhez felhasználjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.

A megrendelt személyre szóló hangosmeséinket emailben adjuk át, többi termékeink ingyen átvehetőek a 3. kerületben személyesen, vagy a vevő terhére csomagautomatába kézbesítjük. Ennek áráról szintén a válasz emailben adunk tájékoztatást.

A termékek elkészülési ideje 5-10 munkanap (Kivéve a léleksimogató hangosmese édesanyáknak, illetve a megerősítő gondolatok.  Ezeket egyből tudjuk küldeni.)

A megvásárolt termékek saját szerzemények, szerzői jogvédelem alatt állnak.

Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a munkánkat azzal, hogy nem sokszorosítod a megvásárolt hanganyagot.